KLEIBERIT - a specialista a ragasztógyártók között

A modern világ számos területe a KLEIBERIT ragasztóanyagok nélkül már elképzelhetetlen lenne. Ma a badeni Weingartenben található KLEBCHEMIE M. G. Becker GmbH & Co. KG a világ egyik legmodernebb és innovatívabb kutatási és gyártási központja. Itt szoros párbeszédben a nemzetközi ügyfelekkel olyan innovatív ragasztórendszereket fejlesztenek és gyártanak, amelyeket számos területen alkalmaznak.

Egy intelligens logisztikai konceptnek köszönhetően világszerte elérhető a tökéletesen az ügyfelek igényeire szabott termékkínálat. 


Innovációk

Az új ötletek az ügyfelekkel folytatott párbeszéd során merülnek fel.

A ragasztás az új évezred kötés technológiája. A vállalat a felhasználás számos területén a stratégiájával továbbra is az innovációkra összpontosít. A jövőbe való befektetést a 2009-ben megnyitott KLEIBERIT technológiai központ jelképezi. Az ügyfelek rendszeres vendégek itt, hogy a KLEIBERIT mérnökeivel és technikusaival párbeszédben konkrét termékmegoldásokat fejlesszenek ki.


Munkatársak

A KLEIBERIT világszerte körülbelül 640 embert foglalkoztat.

Dipl. fizikus Klaus Becker-Weimann ügyvezető társtulajdonos, nagy jelentőséget tulajdonít minden területen a legmagasabb szintű képesítésnek, a fejlesztéstől, a beszerzéstől a gyártásig, a minőségirányítástól a kiszállításig és az ügyfeleknél történő tanácsadásig.


Competence PUR

A kutatás és fejlesztés biztosítja a jövőt.

A KLEIBERIT márka az innovatív kutatást és fejlesztést, a legmodernebb gyártást, a legmagasabb termékminőséget, valamint a szolgáltatásorientált ügyfélközelséget és a hozzáértő tanácsadást jelenti. Mindez 70 év óta.

Az elmúlt 25 év során a KLEIBERIT globális trendirányítóvá fejlődött a reaktív PUR ragasztórendszerek területén és innovatív termékötleteivel tartós hatást gyakorolt a piacra.


Vevői elégedettség

Nálunk minden ügyfél első számú.

Úton a világ számos piacán és minden régiójában szinte minden nemzeti nyelvet beszélünk, és egy átfogó szolgáltatási és tanácsadó hálózat révén közvetlenül a helyszínen tartózkodunk. Jól ismert anyag- és gép gyártókkal együttműködve teljes megoldásokat kínálunk a nemzetközi szabványoknak és normáknak megfelelően.


Társadalmi felelősség

A fenntarthatóság elvét éljük a tanúsított minőség- és környezetgazdálkodás szerinti folyamatokban és eljárásokban.

A környezettel és az emberekkel szembeni felelősség a kutatás, fejlesztés, gyártás és logisztika területén a KLEIBERIT egyik fő célja. A mi igényünk, a magas termékminőség, hatékony környezeti és munkahelyi biztonsággal ötvözve, mely kezdettől fogva kíséri az innovációs folyamatainkat. Ezt a globális felelősséget a jövőben is szeretnénk a fenntartható folyamatokkal és célokkal továbbfejleszteni.  


Történelem


A KLEIBERIT számos tesztelő intézettel és egyesülettel dolgozik együtt. Számos KLEIBERIT ragasztó rendszeresen, függetlenül lesz tesztelve és tanúsítva, minek köszönhetően az adott speciális területeknek megfelelő minőségi tanúsítványokkal és jóváhagyásokkal rendelkeznek .


Vállalati struktúra

A mi irányadónk az ügyfél

A KLEIBERIT egy olyan vállalat, amely az ügyfelek párbeszédére alapul és ennek megfelelően egyszerűen felépített. Három értékesítési területtel rendelkezik: Értékesítés a faipari felhasználóknak a megfelelő ügyfél-tanácsadókkal, szakkereskedelmen keresztül. Értékesítés a belföldi iparnak és értékesítés európai és Európán kívüli országokba a mérnöki tanácsadói hálózattal, közvetlenül a helyszínen. A tanácsadókat a weingarteni háttériroda, valamint a fő értékesítési régiók leányvállalatai vagy értékesítési irodái támogatják.

A termelés kizárólag Weingartenben történik.


Nemzetköziség

A KLEIBERIT ragasztók sikere globális siker. Az ügyfelek a világ minden tájáról bíznak bennünk, megbíznak minőségünkben és szolgáltatásainkban. Ezért vagyunk képviselve saját cégeinkkel és értékesítési irodáinkkal a világ legfontosabb régióiban.


Piacaink

Számos alkalmazási terület alapszik a KLEIBERIT ragasztás technológiáira

A fő piacok a fa- és műanyagipar, a fa- és bútoripar, az építőipar, az autóipar, a textilipar valamint a papírfeldolgozó ipar.


EM Handelsvermittlung

2002 évében kezdtük el a Klebchemie ragasztóanyagainak forgalmazását Magyarországon. Korábban a Power-M Kft. közreműködésével, 2006 óta pedig közvetlenül a németországi irodánkból irányítva.

OK